Home

Products | Products | Products | Products | Produkte | Products | Products | Produtos | Productos | Productos | Des produits | Prodotti | Produkte | Produkte | Produkter | Produkty | продукты | 产品 | 製品 | プロダクト | 제품 | उत्पाद | محصولات | Ürünler | المنتجات | المنتجات | المنتجات

Countries not listed above, please use: Products, all other countries


Tongkatali.org's - Vetenskapligt bevis för tongkat ali


By Serge Kreutz


Nu är det vetenskapligt officiellt: Tongkat ali-extrakt orsakar avsevärdNu är det vetenskapligt officiellt: Tongkat ali-extrakt orsakar avsevärd muskeltillväxt hos män. The British Journal of Sports Medicine rapporterade att, i ett dubbelt, blint placebokontrollerat vetenskapligt försök, orsakade användandet av tongkat ali-extrakt en femprocentig ökning av muskelmassan i försöksgruppen, medan inga signifikanta förändringar kunde iakttas i placebogruppen. 5% på 5 veckor är en stor förbättring, vilket blir uppenbart om man räknar ut vad motsvarande ökning skulle bli på ett år (5% på 5 veckor motsvarar 50% på 52 veckor).

Bland andra intressanta fakta, framställer tidningsartikeln: "Den genomsnittliga armomkretsen i behandlingsgruppen ökade signifikant med 1.8 cm efter supplementeringen, från 30.88 till 32.67 cm, men det fanns ingen signifikant ökning i placebogruppen."

Sammanfattningen från det kliniska försöket med sunda män kan läsas på British Journal of Sports Medicines hemsida:

http://bjsm.bmjjournals.com/cgi/content/full/37/5/464

Som man kan misstänka med en vetenskaplig publikation, så är British Journal of Sports Medicines hemsida något svårnavigerad. I det här speciella fallet, så har sammanfattningen av det vetenskapliga försöket med tongkat ali klumpats ihop med en mängd andra sammanfattningar. Sammanfattningarna är numrerade 001, 002, 003 och så vidare. Sammanfattningen som handlar om tongkat alis effekt på bodybuilding har nr 007. Var vänlig och notera att det vetenskapliga namnet för tongkat ali är eurycoma longifolia. För enkelhets skull så är sammanfattningen återgiven i slutet av denna artikel.

Det finns några saker man bör vara medveten om när man tolkar resultaten från den angivna vetenskapliga studien med mänskliga objekt. Till exempel så är det tongkat ali-extrakt som användts framställt i ett universitetslaboratorium. Dess styrka var kontrollerad. Det kan finnas en markant skillnad mellan genuint universitetslaboratorieextraherad tongkat ali och de kommersiella produkter man kan hitta på hälsokostaffärernas hyllor. Enligt min åsikt, om syftet med ditt tongkat ali-användande är muskeltillväxt, så kan du bortse från alla produkter som kombinerar tongkat ali med andra örter. Tongkat ali är en av de dyraste örterna på marknaden, eftersom (1) den är sällsynt, och (2) den tar extremt lång tid att odla. Därför tenderar vilken kombinationsprodukt som helst att spara in på tongkat ali.

Det enda landet i världen som fortfarande har avsevärda vilda tongkat ali-resurser är Indonesien. Busken var en gång vanlig i Malaysia, men eftersom sökandet efter tongkat ali har tagit sig sådana dimensioner som tryffelsökandet i Frankrike, så har tongkat ali fridlysts i Malaysia, och skogsområdena där den fortfarande kan hittas har vaktats av skogsvaktare i årskilliga år.(The Star, 30 januari, 2001)

Medan praktiskt taget all "malaysisk" tongkat ali som sålts de senaste åren härstammat från Indonesien, är det förusägbart att även denna källa kommer att sina under de kommande åren. Indonesien utsåg en ny president i oktober 2004, Mr. Susilo Bambang Yudhoyono, och han har förklarat skyddandet av de Indonesiska skogarna som hans regerings högsta prioritet. Precis som I grannländerna Malaysia och Thailand, så är den illegala exploateringen av deIndonesiska skogarna på väg att klassas som ett allvarligt brott. Susilo Bambang Yudhoyono lovade: "Regeringen kommer att vidta kraftiga åtgärder motförövarna och ställa dem inför rätta där de kommer att dömas till lagens strängaste straff." (Agence France Press, 5 november, 2004 http://forests.org/articles/reader.asp?linkid=36150)

Tongkat ali är inte en snabbt växande planta som tribiulus terrestis. Du kan odla tribulus terrestris lika enkelt som potatis, i praktiskt taget vilken jord som helst, och under loppet av några få veckor. Tongkat ali däremot, tar åratal att nå mognad. Full storlek kan inte förväntas förrän efter minst 25 år. Effektiviteten från mogen tongkat ali sägs vara vida överlägsen den från unga plantor. Vidare, så är tongkat ali lika svårodlad som orkidéer. Jorden måste vara sandig och väldränerad. Likaså måste nytt vatten tillsättas flera gånger i veckan. Tongkat ali behöver också en speciell skuggad omgivning. Plantans naturliga hem är begränsat till de tropiska djunglernas sluttningar (som naturligt genomvattnas efter ett skyfall) och som är delvis skuggade av regnskogens lövverk men som ändå släpper igenom ett visst solljus tack vare terrängens lutning.

Eftersom tongkat ali är så dyrt även i ursprungslandet Malaysia, så finner örthandlarna det mer ekonomiskt försvarbart att sälja örtpreparat spetsade med sildenafil (viagra), än att använda äkta tongkat ali (som köparna vill ha). (New Straits Times, 10 april, 2004)

För de som tar förevisad tongkat ali för sexuella effekter, så kan substitutet faktiskt fungera (dock kan substitutet vara livshotande för de som använder nitratdroger). Hursomhelst, för de som söker genuin tongkat ali i syfte att förbättra förhållandet mellan muskelmassa och fett, kommer det tillsatta sildenafilet vara helt verkningslöst (om man bortser från att biceps-övningar med falsk tongkat ali kan ge tillfällig expansion av vävnaderna i penis, istället för i armarna).

De aktiva ingredienserna i tongkat ali är endast spårbara. Du behöver ungefär 50 gram av roten i en enda dos, och atleter som som vill uppnå maximala resultat utan att använda sig av illegala steroider, tar vanligtvis 2 eller 3 doser per dag. Vetenskapligt bevisad effektivitet, utarmade resurser, och den naturliga svårighet i att analysera en komposition av en naturlig medicinering är en farlig blandning. Även om man snart kan väga tongkat ali-extrakt på guldvågar, så kommer en växande marknads efterfrågan säkerligen att attrahera ett stort antal lurendrejare. Precis som i Malaysia, kommer de att saluföra sildenafilspetsade preparat som tongkat ali, eller så kommer de att marknadsföra kombinationsprodukter där andelen tongkat ali är mindre än 1% (på etiketten kommer dock tongkat ali vara tryckt med förstorat typsnitt).

Hur skyddar du dig själv från att bli lurad? Titta på företaget du köper från. Är de en etablerad handlare på tongkat ali-marknaden? Var är deras geografiska placering? En handlare i New York eller New Mexico är långt ifrån källan (och situationen är knappaast bättre för en i gamla Mexico). 99% av världens tongkat ali kommer från Indonesien, och det är där du troligen kommer att finna den bästa renheten, och de bästa priserna för den äkta varan.

Ju längre bort från källan du är, och ju mer mellanhänder som handhar tongkat alin innan den kommer till dig, ju större risk att den inte bara är utblandad, utan även substituerad.

Och i all enkelhet, lita inte på billiga priser när du söker äkta tongkat ali.
Products available from Sumatra Pasak Bumi (tongkatali.org)

All Tongkatali.org products available on Amazon (opens as new page)


Kaempferia parviflora (krachai dam) on Amazon


Amazon USA

Kaempferia parviflora (krachai dam, black ginger) extract, 500 caps @ 500 mg, 115 USD

Kaempferia parviflora extract, 800 grams / 1.76 lbs

Amazon Canada

Kaempferia parviflora (krachai dam, black ginger) extract, 500 caps @ 500 mg, 131 CAD

Amazon Australia

Kaempferia parviflora (krachai dam, black ginger) extract, 500 caps @ 500 mg, 160 AUD

Kaempferia parviflora (krachai dam, black ginger) extract, 350 grams, 139 AUD
Tongkat ali and modern shamanism for better sex

Serge Kreutz and tongkatali.org - Modern shamanism for better sex

Engineering happiness

Great sex is just brain biochemistry - Modern schamanism can engineer it with a herbal stack

Modulating brain chemistry

Neuropharmacological help

Neuropharmacology – the alternative route to happiness

Pharmacological enhancement

Love drugs

For me neurochemistry is superior philosophy, and drugs are the key to paradise


Tongkat ali and stacking

Minimal dosages of tongkat ali, as commonly sold, have no effect. If you want to avoid higher dosages of a single agent, you should stack herbals with a similar effect.

Available on Amazon USA: Tongkat Ali Concentrated Extract Powder 350 Gram

If you stack sexual enhancement herbals, you may swallow many capsules every day. Should you be worried?

Why stacking sexual enhancement herbals?


Tongkat ali Indonesian 1:200 extract

The full tongkat ali 1:200 extract story, and a psychopath on the prowl for killings

The case against tongkat ali standardization for eurycomanone

In spite of all the hype, the active ingredient of tongkat ali may after all NOT be eurycomanone

Why Sumatra Pasak Bumi does not standardize tongkat ali, and avoids corresponding claims

Read about how tongkat ali modifies the mind and perceptions of users of genuine tongkat ali

Tongkat ali, not just a herbal but a lifestyle philosophy


Tongkat ali, mucuna pruriens, and dopamine

Tongkat ali improves sex because it doesn’t just raise testosterone but also improves dopamine tone

For overall sexual enhancement, tongkat ali plus mucuna pruriens is superior to dopaminergics

Mucuna pruriens extract is about the only supplement for sexual desire

Available on Amazon Australia: Tongkatali.org’s Velvet beans extract, combine with Tongkat Ali and other Sumatra Pasak Bumi hormonal herbals

Scientific proof for the libido effect of L-dopa (mucuna pruriens)

Good sex like crazy with mucuna pruriens (velvet beans)

Mucuna pruriens extract is about the only supplement for sexual desire

The world’s finest sexuality enhancing herbals

Tongkat ali strength and mildness


Tongkat ali and krachai dam (black ginger)

Krachai dam (Kaempferia parviflora) for sexual prowess and an edge in sports especially kickboxing

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s 450 Grams / 0.99 lbs Kaempferia Parviflora (Krachai Dam, Black Ginger) Loose Extract

Price comparison krachai dam

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s 400 capsules Kaempferia Parviflora (Krachai Dam, Black Ginger) Extract, 500 mg per capsule

Read about how tongkat ali, or a tongkat ali stack involving butea superba and krachai dam black ginger, shape sexual migration to Southeast Asia

Available on Amazon USA: Kaempferia Parviflora Concentrated Extract Powder 800 Grams

Black ginger is an amazing herb

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s Kaempferia Parviflora (Krachai Dam, Black Ginger) Extract Powder - Less Than 0.25 USD per Gram


Tongkat ali and butea superba

Be informed on how to dose butea superba in a tongkat ali stack

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s 350 Grams Butea Superba Loose Extract

Read about why you need the tongkat ali / butea superba libido formula

Butea superba, which raises testosterone like tongkat ali, is also used in sports doping

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s 550 grams / 1.21 lbs Butea Superba Loose Extract

You should try Thai butea superba for superb sex

Butea superba and your sex life as you get older

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s Butea Superba/Mace Extract, 400 capsules @ 400 mg

Butea superba in sports doping

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s Butea Superba Extract, 300 Grams / 0.66 lbs

What is the difference between tongkat ali and butea superba?

Butea superba and sexual meditation

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s 350 Grams Butea Superba Loose Extract

Improve your sex life and your physique with tongkat ali and butea superba

Available on Amazon Australia: Tongkatali.org’s butea superba extract. Ideal for a tongkat ali stack. …

Powerful testosterone boosters can have profound effects on some individuals

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s butea superba Extract. Ideal for a tongkat ali Stack

Why butea superba is at the core of successful male lives

You will find that tongkat ali and butea superba combined is much stronger than each by itself


Tongkat ali and tumeric

Explore why stacking with tongkat ali, butea superba, krachai dam black ginger, boesenbergia rotunda fingerroot, mucuna pruriens (velvet beans), tumeric, and fenugreek is the most rational approach for enhancing libido, testosterone, and orgasms

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s 400 capsules Tumeric/Black Pepper Combination, 350 mg per capsule

Tumeric, tongkat ali, and butea superba for optimal sex

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s 400 capsules Tumeric Extract, 350 mg per capsule


Tongkat ali and nutmeg

Read about the great aphrodisiac potential of a tongkat ali / nutmeg combination

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s 400 capsules Tongkat Ali/Mace Extract, 300 mg per capsule

Libido orgasm stack instead of Viagra

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s Tongkat Ali/Nutmeg Complex 400 Capsules @ 300 mg

Several herbals in a stacking regimen, including tongkat ali and nutmeg, achieve better results than a single herbal, with fewer potential side effects


Tongkat ali and marijuana

Read about marijuana and tongkat ali extract for meaningful sex

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s 200 Grams Thai Tongkat Ali Loose Extract


Tongkat ali, yohimbe bark and the yohimbine pharmaceutical

Yohimbe or yohimbine – which is better

Available on Amazon Australia: Tongkatali.org’s Kaempferia Parviflora (Krachai Dam, Black Ginger) extract, designed for a Tongkat Ali stack for hormonal

Yohimbine plus Pfizer’s Blue

Yohimbe combined with bromocriptine or deprenyl

Yohimbe and sleep

Yohimbe Fuel

Review of yohimbe products

Is yohimbine a MAO inhibitor?


Tongkat ali and sirih leaves

Sirih leaves to restore virginity, not just the hymen

Detesting the preference for virginity

What is your virginity?


Tongkat ali, durian, saw palmetto, vitamins

Durian for superior health

You are looking for something better than saw palmetto

Tongkat ali for a healthy prostate and higher testosterone levels

Multivitamins - save your money for better purchases

SPB energy capsules instead of energy drinks


Tongkat ali and amino acids

Carnitine has very little potential for sexual enhancement


Tongkat ali and testosterone

Read why with young males, the task is to reduce, not to elevate testosterone with tongkat ali

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s 400 capsules Liquorice Extract, 400 mg per capsule

Read why elevating testosterone in young males prone to jealousy may be dangerous, but why for men, not boys, elevated testosterone can make for extremely good, responsible sex

Tongkat ali enhances male sexuality, thus there is potential for conflict

Tongkat ali and the sexual exploitation of women and children

Nomor Depkes and lab reports that show that the 1:200 tongkat ali extract of Sumatra Pasak Bumi raises testosterone

Tongkat ali elevates testosterone, and testosterone controls blood pressure


Tongkat ali and estrogens

Read about how only our tongkat ali and other testosterone enhancement herbals come in special estrogen-avoidance packaging

Our tongkat ali loose extract powder, and our jars of 400 capsules are available in paperbags, to avoid direct contact with estrogenic plastics


Tongkat ali and growth hormone

Growth hormone and the dream of an indefinite lifespan

Growth hormone

Harm’s way

Health and hygiene

Honesty


Tongkat ali and health risks

Heavy metals in tongkat ali

Genuine tongkat ali is no health risk, even at a generous dosage

But fake tongkat ali has killed numerous people. Better be careful!

For safe sexual enhancement, buy government-approved herbals, use as stack

If you purchased fake allegedly standardized 1:200 tongkat ali extract, you can get a free samples of genuine Indonesian 1:200 tongkat ali extract from us, so you can compare

Sumatra Pasak Bumi ships free samples of genuine 1:200 extract to those who have bought fakes from dubious traders

You want genuine tongkat ali, don’t be gullible

Educate yourself on how to protect yourself against tongkat ali scams

Most tongkat ali on the Internet is fake, and can be dangerous

There are a few things you should be aware of when buying tongkat ali


Tongkat ali and overall health

How tongkat ali improves overall health

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s Tongkat Ali/Green Tea, 400 Capsules @ 300 mg

One user’s excited review of Sumatra Pasak Bumi’s 1:200 tongkat ali extract

Tongkat ali and butea superba effects on health

One of the more surprising benefits of tongkat ali is the plants effectiveness against migraines

Buy tongkat ali, not carnitine or any other amino acid if you want to improve your health with supplements

Tongkat ali for a healthy prostate and higher testosterone levels


Tongkat ali and penis size

Size matters

How to have a large penis?

Available on Amazon Canada: Tongkatali.org’s Kaempferia Parviflora (Krachai Dam, Black Ginger) extract, designed for a Tongkat Ali stack for hormonal support

Impotence or erectile dysfunction


Tongkat ali and orgasms

Your wife can climax. Take my word for it

Female orgasmic fantasies

How women achieve orgasm

The quality of orgasms

Available on Amazon Canada: Tongkatali.org’s 200 Grams / 0.44 lbs Thai Tongkat Ali Loose Extract

Problems with the female orgasm

Alternatives

An intellectual avant-garde imposing personal freedom


Tongkat ali and sexual jealousy

In praise of unfaithfulness

Instrumental jealousy

The psychology of better sex

A materialistic perspective

Rules of deceit and deception

Manoeuvring and logistics

Dangerous sex

Supercomputers are not life


Tongkat ali and fertility

Tongkat ali improves male sperm quantity and quality

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s 400 capsules Superior Fertility Support, 400 mg per capsule

Spontaneous pregnancies with tongkat ali

Available on Amazon Canada: Tongkatali.org’s 400 capsules Superior Fertility Support, 400 mg per capsule

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s Nigella Sativa, 400 Capsules @ 450 mg


Tongkat ali and weight-loss diets

Chocolate sessions

The tongkat ali diet helps you to lose weight, and stay ideal weight forever

Tongkat ali weight-loss

Available on Amazon Canada: Tongkatali.org’s butea superba extract. Ideal for a tongkat ali stack.

What is Chili? An oral sensation but not a taste

What is hunger?

What is kreutzing food?

What is the best weight-loss diet?

What is the Serge Kreutz food philosophy?

Eating techniques

Eat chocolate and lose weight

Why absolutely nothing beats chocolate for weight loss

Coffee and tea - Serge Kreutz style

How to drink wine and cognac

How to eat cheese

Migraine? Consume more cheese!

The gourmet diet - how you can enjoy any quantity of food without gaining weight

Ideal weight forever

The Kreutz food philosophy is a oral aroma therapy

Homeopathic food

Phantom food

The world’s best cook

Sensational curries

The Serge Kreutz diet approach

The Serge Kreutz diet guarantees optimal health

The Serge Kreutz diet in perspective

What are psychological calories?

What are Serge Kreutz restaurants?

Gastric bypass surgery for what?


Tongkat ali cosmetic surgery

Deciding for cosmetic surgery and related procedures

Cosmetic surgery

Engineering youth

Youth instead of immortality

What medical science will achieve before the other “eternal” life

Looking young is being young

Nature, our enemy


Tongkat ali value and trade

Why genuine Indonesian 1:200 tongkat ali extract, unfortunately, cannot be cheap

Gather information on which of Sumatra Pasak Bumi’s sexual enhancement herbals are available on Amazon USA, Canada, and Australia

Once it was gloves, then sugar cane. Now tongkat ali is the world’s most valuable plant.

Sumatra Pasak Bumi has been trading tongkat ali for almost 30 years

What to be aware of when searching for a genuine tongkat ali wholesale company

Have a look at Sumatra Pasak Bumi’s tongkat ali extraction facility.

Sumatra Pasak Bumi sells genuine, natural tongkat ali, not Chinese lab concoctions

Be in the know: while Indonesian tongkat ali has a higher price, Sumatra Pasak Bumi also sells cheaper Thai tongkat ali

If you live somewhere in the countryside, you may want to consider growing your own tongkat ali. We are a full-service tongkat ali company, and thus also sell seeds.

Tongkat ali extract production process

Tongkat ali extract solubility

Major US supplement brands just selling fillers


Tongkat ali and old age

Your life is getting worse. Improve it with Southeast Asian herbals

Life extension with SPB, for great sex until age 100

Available on Amazon USA: Tongkatali.org’s Tongkat Ali/Shiitake Longevity Formula, 400 Capsules @ 300 mg

Sexual enhancement with a tongkat ali stack and meaning in life

What is aging?

Butea superba, tongkat ali, and how to return optimism to your life

Tongkat ali changes your life and changes your mind: from now on, everything else is subordinate to great sex

Tongkat ali is a proven game changer. Great sex at any age.

As you get older, tongkat ali gives your life a meaningful direction

Sexual stimulation and release is what gives your life meaning

Improving sexual motivation with tongkat ali and butea superba

Great sex doesn’t just feel good. It also feels like the ultimate success in life.

Tongkat ali and the engineering of love not just of sexual function

Tongkat ali users need personal freedom to pursue sexual goals

Wrong priorities you have, if they are anything other than optimal sex


Tongkat ali and suicide

A quality death is unlikely, and we can’t help, but we can help you with a quality life

Plan B

Better alive or dead?

Evaluating drug

The drugs option

Absolutely legitimate

Who is against drugs?

Mainstream monotheistic religions and drugs

Death from opiates

Another view on morphine

Death, swift and painless

What keeps me alive


Tongkat ali and a comfortable death

Engineering a comfortable death

The idea of a comfortable death

Optimal sex and a comfortable death instead of God

Better prepare for death

Managing death

Planning your life, and your death

A realistic reason for fear of flying

Mass air travel only benefits carriers

Ambulances


Tongkat ali and sexual economics

Understanding sexual relationships as trade

The structure of human needs

Sex tourism and sexual economics

Know your enemies, and your allies

Promoting sex tourism?

Ranking better in Third World countries

The importance of location

The advantages of poor societies

Wealth is a golden-cage trap

Why making poverty history is not in the interest of humanity

The poverty-sexuality connection

Sexual economics in violent societies

US messing with sexual economics in the Third World

Sexual economics explains Anti-Americanism

Imagining the destruction of the USA

The pursuit of sex in primitive societies

Sexual attractiveness in societies of economic need

Love and sex in arranged marriages

Sexual unions of economic benefit

Trading help with social, economic, emotional, and sexual needs

Aspects of sexual market value

Sexual infrastructure

Available on Amazon Canada: Tongkatali.org’s Tongkat Ali/Mace, 400 capsules @ 400 mg

The sexual-market-value dilemma

Sexual market value and female solidarity

Sexual market value and sexual competition

Sexual market value and sexual selection

Sexual market value in Asia

Sexual economics and refugee migration

Democracy not conducive to male sexual economics

Legal systems and sexual economics

Avoiding trouble

Migration from and to Third World countries


Tongkat ali alpha male

You can be an alpha male

Alpha males

Why every man who follows my advice can have a playboy lifestyle

Competitive advantage

How to compete

Competing rationally in an irrational world

Consciousness and cognition

Male solidarity instead of male competition


Tongkat ali male sexual migration

Your most important decision

Relocate with money

Wealth first

On what to spend your money

Choosing the right country

Asia, Africa, or Latin America

Source material: Africa

Chinese and Indian girls

Quick change in China

Best places for Chinese men

Contrasts in India

Hunting in the Muslim world

The other way around in Japan

The best trick for chatting up girls in Japan

Serge Kreutz on Cambodia

Exploits in Cambodia

First-hand report on Phnom Penh

Vang Vieng, Laos – forget it

What you find, and what not, in Thailand

Which country offers what

The best country in East Europe

Language knowledge makes location-independent

Living in Third World countries

Escape civilization


Tongkat ali and Third-World economies

Attracting rich foreigners to poor countries

Foreign investment and development

The trickery of economic aid

Personal freedom as potentially profitable product of Third World countries

Foreign investment in Third World countries

Keeping Third World countries poor

Unwarranted restrictions to population growth

Generating envy of sexual possessions

Generating income in a Third World country

Good times


Tongkatali.org public service: Mobile Internet in Southeast Asia

Mobile Internet access in Thailand

Mobile Internet access in Laos

Mobile Internet access in Malaysia

Mobile Internet access in Cambodia

Mobile Internet access in Vietnam


Tongkat ali and Hobbes’ concept of liberty

Liberty dependeth on the Silence of the Law

Circumventing law

Personal freedom and multiple citizenship

Selling freedom in Third World countries

The anti-freedom United States


Tongkat ali and morals

Read how tongkat ali shapes moral values

Disease and sexual morals

Animal rights and morals

Religions and morals

A dialectical view of morals

Lenient sexual morals for non-violent societies

A gentle society, on practical, not moral grounds

Arbitrary moral values

Sexual arrangements and morals

Moral-values philosophy

Morals reflect interests

Biology of behavior


Tongkat ali and female sexuality

Female promiscuity

Liberating the sexuality of women

Female sexual market value in East Asia

Female sexuality in short supply

Female sexuality

High sexual risk makes women monogamous

Female feedback

Female gene shopping

Your wife… Cleopatra

Understanding women

What a woman needs in life


Tongkat ali and female strategies

Basic rules for females who want to entangle men

One woman, one donkey

Our female sexuality, and the strategic goal to settle in a rich Western society

Strategy for young women in Third World cities

Offering too much sex

The benefits of religious men


Tongkat ali and feminism (whatever that may be)

Emotional debates about feminism

Enriched coffees, teas, and cocoa in capsules for optimal dosing and effects

False female solidarity

Women must act together

Women’s trade unions

Restricting access to female sexuality to increase its value

Preserving the trade value of female sexuality

Protecting the interests of women

Anti-women

Reining in male sexuality

Restricting American men abroad

US International Marriage Broker Regulation Act of 2005

US Congress regulating international dating

Anti-sexual US agenda

Anti-sexual US foreign policy

Sex-negative feminism facilitating violent societies


Tongkat ali and rape

Rape

False rape accusations

Feminazi’s rape

How to fabricate rape charges – A short practical guide for women


Tongkat ali and Christian missionaries

‘Born again’ cultural imperialists

NGOs undermining local culture

Language diversity protects against cultural imperialism

American religious lunacy

Truth and lunacy

Priests’ dialectical sex cover

Christian sex priests in Southeast Asia

Colonial mentality and sex priests

Anti-child prostitution hypocrisy

Child prostitutes and paedophile verbal life-porn priests

Child torture, child murder in Africa


The tongkat ali religion

Sacred sex

Read about divine sex with tongkat ali and butea superba

Mysticism

Available on Amazon Canada: Tongkatali.org’s 300 Grams / 0.66 lbs Butea superba extract Loose Extract

What produces a soul

Humans and gods

Humans and gods

The metaphysical relevance of sexual enhancement

Kreutz Metaphysics

The essence of Kreutz Metaphysics

Kreutz Metaphysic and jealousy

Kreutz Metaphysics provides hope and focus

Kreutz Metaphysics and gods or God

Kreutz Metaphysics and optimal conditions

Kreutz Metaphysics and other metaphysics

Kreutz Metaphysics and physics

Kreutz Metaphysics, science, and knowledge

Kreutz Religion and universes

The future of time travel, and this is how it will be done


Tongkat ali and the Islamization of Europe

Why immigrants in Europe have all reason to resist integration and assimilation

Independence, a missed opportunity for subversion

Subverting the USA

Making conditions in Europe more favorable for men

IS strategy and torture

Taking over territory

Why some women applaud the Islamic State

Why young adults can favor anti-sexual religions

Why we are winning the Iraq war

Why Bin Laden had an endless supply of suicide bombers


Tongkat ali political theory

Kreutz Ideology and political systems

Constitutional proposal

Constitutions and equality

How tongkat ali pervades all aspects of life, including political opinions

Wrong perceptions about democracy

The disadvantages of direct-vote democracy

The showbiz politics of direct presidential elections

Politics as entertainment: voting for change, anyway

Exploiting sexual jealousy in political careers

Structured representation instead of democracy

Personal freedom, dictators, and weak government

Is warlordism the political model for the future?


Tongkat ali legal theory

Dynamic justice

Criminally liable judges

Laws of proportionality

Violent and non-violent crime


Tongkat ali and the self-destruction of humanity

The necessity, and benefits, of destruction

Humanity will self-destruct

Destruction-preluding corruption


Tongkat ali and freedom of the press

The media

Destructive freedom of the press

Good stories and cheap heroism

Foreigner-bashing in Third World democracies

Over-reporting “sexual predators”

Regulating the media

The BBC


Tongkat ali and the course of your life

May Kreutz Ideology convince you to pursue sexual satisfaction above anything else

Competent information on how to achieve better sex

Available on Amazon Canada: Tongkatali.org’s 400 capsules Butea Superba/Mace Extract, 400 mg per capsule

Sexual motivation drives your life. Work for your sexual goals.

Politically guaranteed not correct: Just be a sexual egoist

Available on Amazon Australia: Tongkatali.org’s Butea Superba extract, use with Tongkat Ali in a testosterone stack

Kreutz Ideology, your personal agenda for better sex

Sex for pleasure, not the replication of genes

Life is reproductive behavior and its logistics

Available on Amazon Australia: Tongkatali.org’s most economical Tongkat Ali extract, ideal for a Tongkat Ali stack, 200 grams

Me and my genes

Conflicts between genes and self-cognition

Our self in the midbrain

Available on Amazon Australia: Tongkatali.org’s Butea Superba extract, use with Tongkat Ali in a testosterone stack, 300 grams

Qualia, emotionally tagged memory

Dishonesty

Dismembering the value of life

Drugs and religions

Sexual motivation in roundworms and humans

The human biome

What we are

Why do I exist?

Freie Radikale

Knowledge of purpose

Sexual desire as essence of life

Making sense

What to do

What is the difference between tongkat ali and butea superba?

Maximizing sexual experience

Negative feedback

Available on Amazon Canada: Tongkatali.org’s 400 capsules Kaempferia Parviflora (Krachai Dam, Black Ginger) Extract, 500 mg per capsule

Personal interests instead of a common good

US human rights

Searching for excitement or protecting a successful marriage

Sexual culture can be changed quickly and easily

Sexual desires

Sexual exploits

Tongkat ali and the sexual exploitation of women and children

Sexual stimulation and release is what gives your life meaning

Sexuality as principle force in life

Solidarity is for losers

Target of strategies

The amazing reason why you don’t sleep well

The meaning of life

Sexual satisfaction as meaning of life

The purpose of life

The pursuit of sexual joy

De Sade Justine

Career options

Depressed for a reason

What is going to be guaranteed better? "This", of course.

Wrong priorities

An anonymous life of sexual pleasure, and after that, if possible, a comfortable death

Ideology is not science

A lesbian girlfriend

Variety in the modes of sexual conduct

Don’t bother about what is true. Just care about your sexual needs, and what suits them


Español - Spanish

Cuàles son los ingredientes activos de Tongkat Ali?

Las euripeptidas y la falsa ciencia

Prueba científica del Tongkat Ali

Restaurando la juventud con Tongkat Ali

La Revolución del Tongkat Ali

Aumento del tamaño del pene con Tongkat Ali

Tongkat Ali ha sido estudiado para el tratamiento del cáncer

Porqué Tongkat ali es superior a Viagra


Français - French

La révolution Tongkat Ali

Les preuves scientifiques sur le Tongkat Ali

Agrandir la taille de son pénis grâce au Tongkat Ali

Pourquoi le Tongkat Ali est supérieur au Viagra


Deutsch - German

Ein Verbrechen nie bestraft - Verkauf von gefälschten Tongkat Ali auf Ebay oder Webseiten

Schwermetalle in malaysischem Tongkat Ali

Was bedeutet Altern?

Ratschläge zur Beschaffung von Tongkat Ali

Eurypeptide und Scheinwissenschaft

Hochstapelei im Tongkat Ali Einzelhandelgeschäft

Warum Sex Tourismus

Tongkat Ali Studie bezüglich Krebsbehandlung

Penisvergrösserung durch Tongkat Ali

Die Tongkat Ali Revolution

Wissenschaftlicher Nachweis der Wirkung von Tongkat Ali

Tongkat Ali Schwindel mit gefälschten und unbedeutenden staatlichen Lizenzen


Italiano - Italian

Amore e sesso in Asia

L' Altra Vita "Eterna"

L'aspetto filosofico della chirurgia estetica

Il Congresso degli Stati Uniti regola le unioni internazionali

Il programma Kreutz

La trappola della ricchezza

Elogio del línfedelta

Prostituzione e commercio sessuale

Prova scientifica per Tongkat Ali

Riacquistare la giovinezza con Tongkat Ali

Ottimi orgasmi e una morte delicata, invece di Dio

Perché il turismo sessuale

Una soluzione molto economica


Nederlands - Dutch

Ons privé- en seksleven zijn in feite politieke aangelegenheden

Morele Waarden

Wetenschappelijk bewijs voor Tongkat Ali

Penis en testikels grootte na gebruik van Tongkat Ali

De noodzakelijkheid en voordelen van vernietigingl

Vrouwelijke Emancipatie

Liefde en seks in Azië

Seksuele Verlangens

Mijn advies aan jonge vrouwen in derde wereld steden

Landenvergelijking voor de nieuwkomern

Geen seksuele lust zonder Tongkat Ali

Waarom je feedback op Ebay niet moet geloven


Svenska - Swedish

Ingen fordeln

Vetenskapligt bevis för Tongkat Ali


Slovensko - Slovenian

Znanstveni dokaz za Tongkat Ali

Kaj so aktivne sestavine Tongkat Alija


Pусский - Russian

Научное подтверждение свойств Тонгкат Али

Тонгкат Али или дешевое дерьмо

Тонгкат Али или дешевое дерьмо

Безопасность Тонгкат Али – токсикологические исследования

Как Тонгкат Али улучшает секс

Прием анаболических стероидов и тестостерона уменьшает член и объем яичек

Libidus и Maxidus - у меня вопросы

Принцип действия Тонгкат Али и дофаминергиков

Лохотрон со сфабрикованными и несоответствующими лицензиями Тонгкат Али

И все-таки Тонгкат Али тоже редкое и одно из самых дорогих лечебных растений.

Интенсивный оргазм с Тонгкат Али

Шутка про жидкий Тонкгат Али

Продажа поддельного Тонгкат Али в Интернете и на аукционе eBay не преследуется по закону.


中文 - Chinese

东革阿里__增大睾丸篇

东革阿里?增大阴茎的中药

东革阿里__恢复青春的神药

下面是科学的官方陈述

说到伟哥西地那非对机械勃起它的确是一种不错的毒品

东革阿里研究报告

东革阿里革命

提取自东革阿里树根的细胞毒活性成分和抗疟药物成分台湾台南省国立成功大学化学系

东革阿里对中年雄鼠目标性活动的效果

东革阿里(Eurycoma longifolia Jack)对中年雄鼠性能力的作用

东革阿里能增强有性经验的雄鼠的性欲

东革阿里加强了中年雄鼠的性动机

分离自东革阿里的二萜类化合物对马来西亚抗氯奎恶性疟原虫 (Plasmodium falciparum)

治疗性功能障碍的植物化学及传统草药的突破

确切的科学证明:东革阿里(Tongkat Ali)可增加男人的肌肉量

一些男人和女人们因为使用了 东革阿里 ,无论是在床上还是在健身房,都得到了难以置信的提高睾酮的效果


日本人 - Japanese

トンカット・アリー効果の科学的な証明


한국어 - Korean

가 비아그라에 우량한 이유
Products available from Sumatra Pasak Bumi (tongkatali.org)

All Tongkatali.org products available on Amazon (opens as new page)


Kaempferia parviflora (krachai dam) on Amazon


Amazon USA

Kaempferia parviflora (krachai dam, black ginger) extract, 500 caps @ 500 mg, 115 USD

Kaempferia parviflora extract, 800 grams / 1.76 lbs

Amazon Canada

Kaempferia parviflora (krachai dam, black ginger) extract, 500 caps @ 500 mg, 131 CAD

Amazon Australia

Kaempferia parviflora (krachai dam, black ginger) extract, 500 caps @ 500 mg, 160 AUD

Kaempferia parviflora (krachai dam, black ginger) extract, 350 grams, 139 AUD
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20


Disclaimer: Statements on this page have not undergone the FDA approval process.


Privacy policy of Sumatra Pasak Bumi

For us at Sumatra Pasak Bumi, privacy in the age of the Internet is a major concern, and we greatly welcome the European General Data Protection Regulation (GDPR).

We have always been dedicated to privacy protection. The snooping and spooking of all and everybody is a pest. It’s not just the NSA and every large search engine and browser (we recommend Duckduckgo for searches and as browser), but even minor businesses that do their databases and customer profiling in hope of McDonald's style do-you-want-fries-with-that cross sales.

We don’t.

We respect the privacy of customers and people visiting our website. Our site is run from a secure socket layer. We do not use cookies. We do not maintain customer accounts for logging in later. Our website is simple html programming, and we don't even use WordPress templates or e-commerce plug-ins. We don't do a newsletter to which customers could subscribe, and we don't even include standard social media buttons that would link visitors of our site to certain Facebook or Twitter profiles.

We prefer communication by email using a gmail account because this is probably still the most private mode of communication (Hillary may disagree), and when we have information to disseminate to the public, we just publish it on our website. We do offer the option to communicate with us by chat apps if a site visitor so wishes, but prefer email.

If privacy is your concern, you are in good hands with us.